Curs Spring Core

Cod:
JVA-033
Durata:
16 ore
Descriere:
Cursul nostru este o introducere in Spring Core framework si acopera toate ariile importante ale acestei platforme precum si utilizarea acestora pentru inversion of control (IoC), Spring Expression Language (SpEL) si aspect oriented programming (AoP) in dezvoltarea de aplicatii software.

In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile de baza ale IoC, SpEL si AoP in procesul de software development folosind platforma Spring. De asemenea participantii vor afla si cum sa dezvolte propriile aplicatii utilizand aceasta platforma. Inversion of control (IoC), Spring Expression Language (SpEL) si Aspect Oriented Programming (AOP) sunt tehnici moderne care ajuta la cresterea vitezei de dezvoltare a programelor software. In general acestea sunt folosite in enterprise development.

Dupa parcurgerea arhitecturii Spring Core, primele module abordeaza Inversion of Control (cunoscuta si ca Dependency Injection) – eliminarea dependentei componentelor din aplicatii atunci cand vine vorba de implementare si delegarea drepturilor containerului IoC catre control classes instantiation. Acest lucru se poate face prin configurare XML, anotari si dezvoltarea de cod in Java.

Spring Expression Language (SpEL) este un limbaj de expresie care usureaza munca de interogare si manipulare a unui graf de obiecte la rulare. Expresiile SpEL pot fi folosite cu XML si anotari bazate pe configurare cu metainformatii. Aspect-oriented programming (AOP) este o paradigma de programare care are drept scop cresterea modularitatii prin separarea functionalitatilor ortogonale.
Public tinta:
  • Java developers
  • Java Architects
Obiective:
  • Prezentarea platformei Spring Core
  • Invatarea informatiilor de baza necesare pentru dezvoltarea aplicatiilor cu Spring Core
Subiecte curs:
  • Arhitectura Spring Core
  • Introducere in IoC
  • Configurarea containerelor folosind: XML, anotari, Java-based
  • Introducere in SpEL
  • Introducere in AoP
  • Dezvoltarea unei aplicatii proprii
Cerinte curs:
Cunostinte de OOP si Java
Lectura curs:
Documentatia de referinta Spring Framework:

http://docs.spring.io/spring/docs/current/spring-framework-reference/htmlsingle/#spring-introduction
Pret:
1440 RON
Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pentru persoane fizice pretul este cel afisat. Pentru persoane juridice se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Oras Pret (plus TVA)
Bucuresti 1440 RON
Cracovia 1440 RON
Wroclaw 1440 RON

Inscrie-te la Spring Core